GRATTIS till antagningen!

Vi vill önska DIG välkommen till Högskolan i Halmstad och Sveriges spexigaste nollning!

Hoppas du har haft en fantastisk sommar och är förväntansfull för vad som komma skall, för det är vi!

Affärssystemprogrammet välkomnar DIG till Nollningen 2019. Du som väljer att vara med på nollningen kommer att få uppleva 10 dagar som kommer att ge dig minnen för livet, dagar med en hel del SPEX och oförglömliga upplevelser som du inte kan vara utan. Nollningen går ut på att träffa nya människor, lära känna dina nya klasskamrater, få en större kännedom om Halmstad, högskolans område och helt enkelt ha sjukt kul under dessa dagar. Därför rekommenderar vi starkt att just DU deltar.

 

Vad innebär nollningen?

Nollningen är enintroduktion till studentlivet och går inte ut på att förnedra eller trycka ner någon utan är enbart till för att du som ny på högskolan ska få en så bra start som möjligt. Ordet nolla har ingen som helst mening att förnedra, utan nya studenter kallas enbart nollor för att de för tillfället har noll högskolepoäng. Det går bra att ansluta under veckans gång om du inte kan komma första dagen. Många anser att nollningen vid Högskolan i Halmstad är en utav de bästa i landet! Allting under nollningen är frivilligt. Under nollningen kommer det förekomma personer med heltäckande masker.

 

När och var är nollningen?

Vi kommer att träffas 22/8 kl. 9.00 utanför Q-huset. Oavsett om ni är med på nollningen eller inte har ni obligatorisk inskrivning tisdag den 27/8 kl. 09.00 i Q-huset. VIKTIGT! Kommer ni inte då kan er plats till programmet tilldelas någon annan. Karta över Campus hittar Ni under Schema och Karta.

Packlista: Legitimation, antagningsbevis, inloggning till antagning.se och kvitto på betalning till kåren, kläder efter väder (oömma) och ett glatt humör.

Affärssystemprogrammets vackra programfärg är SVART och under nollningen kommer vi tvåor att gå runt i svarta overallerför att ni lätt ska hitta oss bland alla nya studenter.

 

Vad kostar det?

Nollningen kommer att kosta 450kr (varav 200kr i kontant och de resterande 250 kr digitalt) som ni betalar första dagen ni deltar och för det kommer vi att bjuda på en del måltider samt en massa aktiviteter och annat kul. Notera att nollningsavgiften och kåravgiften inte är samma sak. När ni är med oss är det vi som tillhandahåller dryck, egen alkohol är inte tillåten under den tiden. Det finns alltid tillgång till alkoholfria alternativ. Veckan kommer att avslutas med en storslagen nollningsavslutning med alla andra program, inkl. oss tvåor. Detta evenemang är frivilligt och priset för detta är 299kr och kvällen brukar vara grymt uppskattad!

____________________________

Boende

Även om du inte har något boende innan starten av nollningen, tveka inte på att delta eftersom vi säkert kan hjälpa till att lösa något de första dagarna. Vi vill också påminna om att när du skaffar nytt boende är en ny hemförsäkring bra att teckna så att inga onödiga kostnader uppkommer.

 

Kontakt

Har ni några som helst funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss via antingen mejl (asp@nollning.nu), via facebooksidan (ASP Nollning 2019) eller här på bloggen.

___________________________

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Nollningen 2019!

Missa inte tillfället att få vänner och minnen för livet! /ASP Stab